Datum: 08-02-2023 - 17:50
25
apr
'14

1e Koning-Bollentoernooi van start, Koning wenst deelnemers veel succes.

Zondag 27 april wordt het bowlingtoernooi voor jong en oud voor het eerst gespeeld bij Flamingo Bowling. Dit toernooi staat open voor leden en niet-leden. En je hoeft niet eens goed te kunnen bowlen om toch kans te maken op de prijzen. “De opzet is om iedereen kennis te laten maken...

met het wedstrijdelement”, aldus organisator Jack Edelaar van Changing Experience. “Samen met Flamingo Bowling en Bowlingverenging Noordwijkerhout hebben we gezocht naar een leuke formule en volgens ons gevonden!”

Het toernooi bestaat uit een wedstrijd tussen koppels van groot/ouder en klein/kind. Of oom/tante met een neefje of nichtje. Maar ook als er geen familieband is kan men gewoon meedoen met iemand van een andere generatie. Enige voorwaarde is dan dat er minstens 20 jaar leeftijdsverschil tussen moet zitten.

Leden en niet-leden spelen door elkaar heen. Dat kan door een uitgekiend bonussysteem waarbij de mindere spelers meer bonus krijgen. Zo heeft iedereen kans op een prijs van de rijk gevulde prijzen tafel, die mede door de sponsors Flamingo Bowling en Pro Shop Bas Menken gevuld is.

Het koninklijk huis bij monde van de Persoonlijke Assistente van de Koning heeft ons veel plezier toegewenst. “De uitnodiging om deel te nemen aan ons toernooi hebben zij om begrijpelijkerwijs aan zich voorbij laten gaan. Maar in het antwoord wensten zij alle bowlers veel succes!”.

De dubbels spelen een voorronde van 3 games in twee categorieën. Een categorie van dubbels waarbij beide spelers in een competitie spelen. En een categorie waarbij één of beide spelers geen competitie spelen. De beste 8 dubbels na de voorronde spelen een finale van 2 games, waarna de eerste winnaars van het Koning Bollen Toernooi bekend zijn.

De voorronden starten om 09.00 – 10.10 – 11.20 uur. De finale is om ca. 12.45 uur en rond 14.30 kunnen de prijzen verdeeld worden. In de voorronde van 09.00 en 10.10 uur zijn nog plaatsen beschikbaar voor 2 resp. 1 dubbel. Inschrijven kan door een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een bericht naar 06-54246728 te sturen. Of even bellen voor meer info.