Datum: 30-03-2023 - 19:44
25
apr
'14

Koningsplayback-idolsshow en Koningspop met 4 bands op De Steeg.

Op het podium in de tuin bij de Witte Kerk heeft de Oranjevereniging voor op Koningsdag een bijzonder muzikaal programma georganiseerd. Om 11.00 uur start de Koningsplayback-Idols-show en om 13.30 uur start Koningspop en treden er vanaf die tijd maar liefst vier bands op...

11.00 uur - Koningsplayback-Idols-show
Nabij de Witte Kerk verwachten we weer veel kinderen, die van deze playback-topactiviteit een groot succes zullen maken. Zonder artiesten geen show! Elk jaar weer zien we dat het imiteren niet alleen geldt voor het zingen maar ook voor de danspasjes en de kleding. Naast een playback-act biedt de Oranjevereniging iedereen de kans om een echt Noordwijkerhouts Idool te worden.

Deelnemers kunnen LIVE met een orkestband zingen. Op deze manier krijg je de kans je zangtalenten te tonen! De presentatie is evenals de voorgaande jaren in professionele handen. De inschrijving zal dit jaar via de website van de Oranjevereniging plaatsvinden. Omdat we, gelet op alle andere festiviteiten, te maken hebben met een strak schema hebben wij helaas een limiet moeten instellen van 15 deelnemers, 7 playback en 8 idols. Met andere woorden let goed op de website van de Oranjevereniging waarop het tijdstip van inschrijving vermeld zal gaan worden.

13.30 uur - Koningspop

Op het podium in de tuin van de Witte Kerk zullen vanaf dit tijdstip een aantal Noordwijkerhoutse bandjes voor u gaan optreden. Dus een feest door Noordwijkerhouters voor Noordwijkerhouters. Voor zowel de Koningsplayback-Idols-show als de Koningspop wordt voor muzikale ondersteuning gezorgd. De hele dag is alleen mogelijk met de steun van vele (horeca)-ondernemingen uit Noordwijkerhout en de Bollenstreek. Er treden vier bands op, bekijk het aanplakbiljet voor tijden onder het promofilnpje.

Klik op de foto voor een promofilmpje.