24
apr
'14

Op Koningsdag spijkerbroekhangen bij de Noordwijkerhoutse Runners.

Ook dit jaar zijn de Noordwijkerhoutse Runners weer aanwezig tijdens Koningsdag. U vindt ons dit jaar op het Marktplein. We hebben een mooie spijkergoed stand. Daarin is het spijkerbroekhangen nieuw. Voor € 1,- kunt u proberen het record te verbeteren. Ook staan onze...

bekende loopbanden er weer. In onze spijkergoed kraam vindt u vele artikelen gemaakt van spijkerstof zoals: slingers, cijfers, tassen, etuis enz. Voor de kleine bezoekers is er natuurlijk onze grabbelton.  Natuurlijk ontbreken het schminken en de verkoop van tweedehands spullen niet.

De opbrengst van onze Koningsdag komt ten goede aan Stichting Roparun. In het pinksterweekend doet ons team  weer mee aan de Roparun. We lopen dan in estafettevorm van Parijs naar Rotterdam. De start is op zaterdagmiddag en de finish op maandagmiddag op de Coolsingel. Het geld dat wordt ingezameld wordt besteed aan de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Een van de goede doelen dit jaar is Stichting TIK - Theater In Kinderziekenhuizen. Al bijna dertig jaar verzorgt deze stichting voorstellingen voor zieke kinderen. Dagelijks worden veel kinderen blij en vrolijk gemaakt door hun voorstellingen. TIK :   een doel dat zo mooi past bij de Roparun… een doel om trots op te zijn!

Voor meer informatie zie website: www.noordwijkerhoutserunners.nl en www.roparun.nl.