Datum: 01-06-2023 - 18:01
22
apr
'14

Kids4Nix tijdens meivakantie en dienstregeling Arriva rondom Koningsdag.

In de meivakantie, van zaterdag 26 april t/m maandag 5 mei 2014, reizen kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar bij Arriva helemaal gratis. De Kids4Nix-actie is geldig tijdens de officiële schoolvakanties van basisscholen in Nederland. Arriva wil met deze actie kinderen kennis laten maken met de bus en de trein...

Het reizen met de bus of de trein is gratis voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar, mits er een betalende volwassene meereist. Volwassenen met een abonnement worden als betalende volwassenen beschouwd. Een speciaal kids4nix-ticket is te downloaden via arriva.nl/kids4nix. Per ticket mogen er maximaal drie kinderen meereizen. Het gratis reizen geldt door de week vanaf 9.00 uur en in het weekend de hele dag.

Op de speciale Kids4Nix-site zijn naast het ticket ook kleurplaten te downloaden, de actievoorwaarden na te lezen en staat een overzicht van de schoolvakanties. De actie is bovendien alleen geldig in de bussen en treinen die volgens de reguliere dienstregeling rijden. De Opstapper, Belbus, Buurtbus, etc. zijn dus uitgesloten van de actie.

Dienstregeling Arriva rondom Koningsdag
Op Koningsdag, zaterdag 26 april, rijdt Arriva in alle regio’s volgens de reguliere zaterdagdienstregeling. Om een goede dienstverlening te kunnen bieden op deze feestdag, wordt er op veel trajecten extra materieel ingezet. Reizigers kunnen hun reis vooraf plannen op arriva.nl.