Datum: 30-05-2020 - 02:03
18
apr
'14

Prijswinnaars in het zonnetje gezet bij de actie 25 jaar Kapsalon Voluum.

In het kader van het 25-jarig bestaan was er door Kapsalon Voluum in de Havenstraat, een leuke jubileumactie voor alle klanten georganiseerd als dank voor het jarenlange gestelde vertrouwen. De actie duurde zes weken en in die periode was er voor iedere klant een lekkere en leuke attentie....

Verder ontvingen alle klanten een gratis lot. Hiermee maakten ze kans op een mooie prijs: een jaar lang gratis knippen of één van de twee styling sets van Alcina.

Vrijdagmiddag 18 april werden de prijzen door eigenaresse Ingrid van der Ploeg uitgereikt aan de drie gelukkige winnaars. Mevrouw Braat van de Julianastraat won de eerste prijs en mag zich een jaar lang gratis laten knippen door Voluum. De twee stylingsets van Alcina werden gewonnen door Wendy Bubbeld en Marga Mijs. Tevens ontvingen de prijswinnaars een mooie bos zonnebloemen. De prijswinnaars zijn dus letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet en dat op deze "goede vrijdag"

Kapsalon Voluum is gevestigd aan de Havenstraat 11 en werkt op afspraak. Maar mensen kunnen gerust ook even binnen lopen, om te vragen of we wellicht direct tijd hebben. De kapsalon is telefonisch bereikbaar onder 0252 377348.

 

Foto's redactie BON.