Datum: 02-06-2023 - 21:11
18
apr
'14

Familieberichten op Blik Op Noordwijkerhout. (80 rozen voor jarige Annie van Piet.)

Tegenwoordig hebben veel mensen toegang tot het internet en raadplegen dit medium dan ook dagelijks. Internet neemt steeds meer functies van de gedrukte media over. Dat geldt ook voor familieberichten. BON speelt in op die ontwikkeling. Het is mogelijk voor particulieren om gratis...

een geboortebericht, overlijdensbericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Noordwijkerhout.

80 rozen voor jarige Annie van Piet.


Afgelopen week was er het heugelijke feit dat Annie van der Sleet - van der Zwart haar 80ste verjaardag mocht vieren. Haar man Piet van der Sleet (82) had met zijn bloemenachtergrond iets moois voor zijn Annie in petto, maar liefst 80 rozen waren er voor zijn jarige Annie. Piet heeft in zijn werkzame leven (werkt trouwens nog steeds in een computerzaak) eerst bij de bloemengroothandel van Joop vd Berg-Smit gewerkt, om daarna de zaak zelf voort te zetten ook in Amsterdam. Met zo'n achtergrond weet Piet wel hoe je je jarige vrouw het beste kan verrassen....met 80 prachtige rozen. De verjaardag van Annie werd gevierd op de Maandagsewetering waar het echtpaar al sinds 1963 naar alle tevredenheid woont.

Annie is 80 jaar geleden geboren in de Emmastraat en haar broer en vader van der Zwart zijn ook weer dezelfde personen die de haan in 1936 op de Witte Kerk hebben geplaatst. Haar twee neven Johan en Willem plaatsten onlangs een nieuw haan, klik hier.

Annie van der Zwart trouwde met Piet van der Sleet van de 's Gravendamseweg en na hun huwelijk is het echtpaar op een woonark in de sloot achter het ouderlijk huis van Piet gaan wonen (zie foto). In de woonark zijn ook de drie kinderen geboren (2 meisjes en een jongen).

Na jaar 5 jaar op de woonark gewoond te hebben is het gezin in 1963 verhuist naar de Maandagsewetering. De sloot, woonark en het huis op de 's Gravendamseweg zijn er allemaal niet meer, maar gelukkig nog wel de hieronder geplaatste foto's.

Annie en Piet zijn in het rijke bezit van 6 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen en deze laatste worden binnenkort nog verder uitgebreid. Annie speelt nog met veel plezier Bridge en borduren mag ze ook graag doen. Piet is nog bijna iedere dag te vinden in de computerzaak op de Kerkstraat, waar hij allerlei hand en spandiensten verzorgd. Samen trekken ze al sinds 1979 er op uit met hun caravan en doen dat nog steeds met veel plezier.

De redactie van BON wenst Annie en Piet nog vele fijne en gezonde jaren toe.

Foto's redactie BON.