20
apr
'14

27 april rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk.

Op woensdag 16 april reden er maar liefst 9 trekkers en vrachtwagens door De Zilk om de nog bruikbare spullen bij de Zilkse inwoners op te halen. Deze week wordt alles gesorteerd, uitgezocht, getest en geprijsd en vervolgens vervoerd naar de Sportlaan. U bent van harte welkom...

op zondag 27 april van 10:00 to 15:00 uur op de gezellige rommelmarkt waar al deze spullen weer verkocht worden. De locatie is ditmaal het terrein rondom ons eigen Jeugdhonk; Sportlaan 34 De Zilk. Op het parkeerterrein van de Duinpan, eveneens aan de Sportlaan, zal deze zondagmiddag De Zilk Culinair plaats vinden.

Alle spullen zijn al gesorteerd dus bent u op zoek naar iets bijzonders of  verzamelt u iets speciaals? Op de Rommelmarkt van het Jeugdwerk zult u het geheid vinden! Loop gerust ook langs onze cateringkraam voor een bakje koffie of thee en een biertje/wijntje of win mooie prijzen bij het enveloppenspel. Voor de kinderen is er ook limonade en een snoepkraam. LET OP: de pinautomaat in De Zilk is verwijderd dus vergeet niet voldoende cash geld mee te nemen!

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden van de Rakkers, Zwervers en de Hobbyclub. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigt de rommelmarkt ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse, altijd populaire zomerkamp van de Rakkers en Zwervers. Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl.