Datum: 30-09-2023 - 05:18
17
apr
'14

Met de Zonnebloem naar de Keukenhof.

15 april werd het voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem, ondersteunt door de maatschappelijk stagiaire Marieke, een wel heel fleurige dag. Een groot aantal van hen ging naar de Keukenhof. Men was heel benieuwd hoe het park er uit zou zien. Want door de vele,...

bijna zomerse, dagen staan  buiten  de Keukenhof de bollenvelden in volle kleurenpracht.  Binnen de Keukenhof is het een en al kleur. En, de geur van de vele hyacinten komt je al van verre tegemoet. Wandelend tussen de vele buitenlandse bezoekers, die  als een grote slinger over de paden trokken, konden de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem met volle teugen genieten van de zonovergoten bloemenpracht.

Dat er af en toe een paar druppels regenwater viel kon het plezier niet bederven. De gasten konden daarnaast genieten van de tentoongestelde bloemen in de paviljoens. Met name de vele soorten orchideeën, gerbera en de bekende voorjaarsbloemen staan daar mooi te zijn.

Na de eerste wandeling werd door de bijzonder attente bediening koffie met de bekende appeltaart geserveerd in het Wilhelmina restaurant. Voor degenen die geen genoeg konden krijgen van de kleur en geur nog een ronde door het park. Rond 12 uur was het tijd om afscheid te nemen van de Keukenhof en werden de gasten naar huis gebracht. Het was een bijzonder geslaagde en fleurige ochtend voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem.