Datum: 31-05-2020 - 00:23
17
apr
'14

Komend weekend officiële opening van Como & Co, dat is genieten aan het Oosterduinse meer.

Uniek gelegen aan het prachtige Oosterduinse meer, midden in de vrije natuur ligt Como & Co. De nieuwe eigenaren Peter van Eden en Luuk van Dam hebben de binnenruimte en het terras van de voormalige surfschool flink onder handen genomen en dat ziet er nu met medewerking...

van Dorien van de Berg in de styling nu heel smaakvol en gezellig uit. Komend weekend is de officiële opening van Como & Co (Oosterduinse meer in de volksmond van oudsher het Comomeer) en kunt u gaan genieten van de openingsaanbiedingen die gelden op vrijdag 18 april, zaterdag 19 april en zondag 20 april (zie aanbiedingsfolder bij de foto's in de fotogalerij).

Het Oosterduinse meer is een toplocatie voor een stevige wandeling, of gewoon een beetje slenteren langs de oever van het meer en genieten van de weidse omgeving. Bij Como & Co kunt u naast genieten van een hapje of drankje een verfrissende duik nemen in het Oosterduinse meer, (het zwemwater voldoet aan de allerhoogste eisen) of heerlijk relaxen op onze uitgestrekte zonneweide. Het sfeervolle terras is dé plek om gezellig te borrelen en een keuze uit de menukaart te maken die door de kok Jeroen Ras uitstekend klaar gemaakt zal worden. Voor de kinderen is er een spetterende waterspeeltuin.

Het Oosterduinse meer is een bijzondere plek, het is een plek waar wij trots op zijn om dit met onze gasten te mogen delen. Het is een plek met vele mogelijkheden waar wij met het Como & Co team maar al te graag gebruik van maken door middel van het organiseren van vele activiteiten zoals mountainbiken, kayakken, winch board, rolling waterball, bootcamp, vlot bouwen, verhuur elektrosloep, roeiboten en windsurfen.

Ook voor een perfect uitje of een feest kunt u bij ons terecht. Wij kunnen naast bijvoorbeeld een fantastische BBQ of buffet, een scala aan activiteiten aanbieden om van uw feest een geslaagde dag te maken. Het hele jaar door organiseren wij verschillende (muziek)evenementen. Volg ons op Facebook of hou onze site in de gaten voor het laatste nieuws (ook op BON).

Stap op de fiets, wandel of neem de auto en stop eens bij Como & Co. Het zal u zeker niet teleurstellen. We beschikken bij Como & Co over een parkeerplein waar u de gehele dag gratis kunt parkeren. Kortom: bij Como & Co is er voor iedereen wel wat te doen!
Voor meer informatie klik hier voor de advertentie op BON
.

Foto's redactie BON.