Datum: 01-06-2023 - 10:39
16
apr
'14

Opname videoclip Guusje Schuit (The Voice Kids) op de Keukenhof. (filmpje en foto's)

Guusje Schuit, 11 jaar uit Noordwijkerhout en bekend van The Voice Kids seizoen 3, heeft afgelopen dinsdag 15 april in de Keukenhof een videoclip opgenomen voor haar eerste single “Lied voor Mama” ! Het zonnetje scheen gelukkig wel tijdens de opnames, maar er stond toch ook...

wel een beetje een fris windje voor Guusje zo zonder haar jas. Maar als een echte artieste stond ze daar met een grote glimlach voor het enigszins verbaasde Keukenhof publiek. Gelukkig is het programma van The Voice of..... in veel landen te zien op televisie en kon de redactie aan de buitenlanders uit leggen wie het jonge blonde 'beroemde' zangeresje was.

Helaas werd er bij The Voice Kids destijds niet gedraaid voor Guusje maar maakte zij met haar opgewekte persoonlijkheid, frisse uiterlijk en bijzondere stemgeluid een dusdanige indruk dat dit inmiddels heeft geresulteerd in een mooie single. Deze single is een ode aan alle moeders en gaat voor Moederdag gelanceerd worden op zaterdag 3 mei aanstaande met een grootse releaseparty (iedereen is welkom, gratis entree) van 16.00 uur tot 18.00 uur in Café Van der Geest te Noordwijkerhout met een aantal leuke artiesten.

Filmpje (korte opname van de nieuwe single) en foto's redactie BON.