Datum: 16-02-2020 - 19:29
14
apr
'14

CDA-lijsttrekker Europese verkiezingen Esther de Lange bezoekt Bollenstreek.

Esther de Lange, CDA-lijsttrekker voor de Europese Parlementsverkiezingen, brengt op dinsdag 22 april een werkbezoek aan de Bollenstreek waaronder Noordwijkerhout. Zij gaat daar overdag langs diverse bedrijven die handel drijven met andere Europese landen...

en doet dat samen met Mireille de Jonge, de nummer 13 op de EU-kandidatenlijst voor het CDA en afkomstig uit Zuid-Holland. Aansluitend daarop is er ’s avonds in Café Van der Geest in Noordwijkerhout een openbare politieke bijeenkomst. Aanvang 19.00 uur.

In de aanloop naar de verkiezingen voor een nieuw Europees Parlement organiseren de regionale CDA-afdelingen in de Bollenstreek op dinsdag 22 april een bezoek van Esther de Lange, lijsttrekker van het CDA bij deze verkiezingen. Esther de Lange heeft een warm kloppend hart voor de Bollenstreek en alle activiteiten die daar plaatsvinden met betrekking tot de ontwikkeling van de Greenport.

In korte tijd is het al voor de derde keer dat ze onze regio bezoekt en dat is geen toeval. Esther is immers ook de landbouwspecialist voor het CDA in het Europese Parlement en heeft, mede dank zij haar flamboyante optreden, diverse zaken op dit gebied aan de orde gesteld of omgebogen. Zo brak ze een lans voor meer Nederlandse streekproducten, waaronder de zuivel en het vlees van blaarkoppen uit onze omgeving.

Esther zal worden vergezeld door Mireille de Jonge, kandidaat nummer 13 en de eerste vrouwelijke kandidaat uit Zuid-Holland. Mireille is werkzaam bij de gemeente Den Haag en heeft een brede scope. Zij zet zich in voor de bestrijding van jeugdwerkloosheid en een meer democratische EU.

Overdag bezoeken de  kandidaten bedrijven in de regio die veel zaken doen met andere Europese landen. Daar krijgen ze te horen wat er daar zoal speelt en hoe de EU hun activiteiten zou kunnen faciliteren.  Esther zelf zal zeker ook oplossingen en kansen aandragen.

’s Avonds is er een bijeenkomst in  Noordwijkerhout. In Café van der Geest (Zeestraat 7A, Noordwijkerhout) is iedereen vanaf 19:00 uur van harte welkom. Het is de bedoeling dat het een interactieve avond wordt, waarop met name aan Esther de Lange, maar ook aan Mireille de Jonge van alles kan worden gevraagd, maar ook kan worden meegegeven.

Esther de Lange heeft in het verleden bewezen dat ze met informatie uit haar achterban daadwerkelijk aan de slag gaat. Een  unieke kans dus om onze regio onder de aandacht te brengen in Europa.

Foto PR: Esther de Lange en Mireille de Jonge.