10
apr
'14

Woensdag 16 april inzameling voor rommelmarkt Jeugdwerk De Zilk.

Op woensdag 16 april komt Stichting Jeugdwerk De Zilk weer langs de deuren om uw oude spullen op te halen voor haar jaarlijkse rommelmarkt. Vanaf 18:30 uur kunt u hen verwachten. Zet u alle spullen alvast klaar? Het liefst binnen of bij de voordeur, liever niet aan de weg...

Onze leden bellen bij u aan!

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze gezellige rommelmarkt, die dit jaar op zondag 27 april wordt gehouden. Let op: de locatie van de rommelmarkt is verhuist naar Sportlaan 34a (bij de Duinpan). Van 10:00 uur tot 15:00 is de rommelmarkt geopend.

Spullen die u aan ons mee kunt geven op woensdag de 14e zijn bijvoorbeeld: boeken, speelgoed, kleding, servies, glaswerk, schilderijen, huishoudelijke artikelen, kleine stoeltjes of tafeltjes, elektrische apparatuur, lampen, riet, koper enz. Groot meubilair, zoals bankstellen, kasten en bedden kunnen in verband met ruimtegebrek niet mee genomen worden. Het zou wel fijn zijn als de spullen nog heel en redelijk schoon zijn, dat maakt het uitzoeken en prijzen een stuk makkelijker. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op 16 april uw spullen aan te bieden, neem contact met ons op!

Alvast bedankt voor uw spullen en graag tot ziens op zondag 27 april! Meer informatie op www.jeugdwerkdezilk.nl