Datum: 11-08-2020 - 02:58
06
apr
'14

Paardenliefhebbers opgelet, aantrekkelijke activiteiten in verband met Koningsdag 2014.

Ook dit jaar zijn er weer leuke activiteiten met paarden en pony’s vanwege de viering van Koningsdag. De Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseert in samenwerking met de Boekhorstruiters en Manege Smit, meerdere activiteiten voor paardenliefhebbers op...

verschillende locaties en verschillende dagen. Een leuke gelegenheid dus om samen met uw kinderen kennis te maken met de paarden- en ponysport.

Zaterdag 26 april (Koningsdag)
Door Manege Smit wordt een Oranjerit georganiseerd door de duinen en over het strand. Gewoon lekker uitwaaien en genieten van de natuur onder leiding van Aad Smit. Vanaf 09.30 uur is er een kinderdagtocht en van 10.00 tot 12.00 uur de Oranjerit. Nadere informatie Manege Smit, tel 37 27 63, www.manegesmit.nl

Zondag 27 april
Op het terrein van de Boekhorstruiters aan de Zeestraat zullen de volgende activiteiten plaatsvinden; 10.00 uur Gezellige markt met tweedehands paardenspullen. De Boekhorstruiters hebben ook dit jaar weer gedurende de gehele dag, tijdens de evenementen, een kraam staan waar tweedehands paarden- en ponyartikelen worden verkocht.

11.00 uur Kris Kras Cross voor de jeugd.
In samenwerking met de Boekhorstruiters wordt o.l.v. de wedstrijdcommissie de wedstrijd 'onder de man' gereden met paarden en pony’s. Op het parcours zal blijken wie zichzelf en zijn paard of pony het beste onder controle heeft. De altijd enthousiaste deelnemers doen ieder jaar weer hun best om paard en ruiter zo mooi mogelijk aan te kleden passend bij de Koningsdag. De wedstrijd is voor alle leeftijden als je maar goed op je paard of pony blijft zitten. Het inschrijfgeld bedraagt: € 2,00. Aansluitend is de prijsuitreiking.

14.00 uur Menwedstrijd voor enkel- en dubbelspannen / Mini Marathon.
Dit evenement is altijd weer een spectaculair onderdeel van de dag, dat eigenlijk niemand mag missen. Op een prachtig maar selectief parcours voor menner en paard wordt de wedstrijd gereden Er wordt gereden in blokken van vijf deelnemers. Het inschrijfgeld is € 4,-. Aansluitend is de prijsuitreiking.

Inschrijven zowel voor de Kris Kras Cros wedstrijd en de Menwedstrijd, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Op de site www.boekhorstruiters.nl kun je meer informatie vinden over het parcours.

De meewerkende verenigingen en bedrijven aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid bij ongevallen, schade en/of letsel als gevolg van deelname aan deze activiteiten. Voor alle activiteiten is het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm verplicht. Aanwijzingen betrekking hebbende op de aansprakelijkheid en veiligheid, gegeven door de organiserende verenigingen en bedrijven, dienen strikt te worden opgevolgd.

Voor meer informatie: www.ovnwh.nl

Foto PR