Datum: 02-06-2020 - 22:01
31
mrt
'14

Meet you at 'To Me@t’ nieuw concept voor Brasserie Bij de Buren.

“De tijd gaat snel”, vertelt Erik Heemskerk, eigenaar van Harry’s Feest en het aangrenzende ‘Bij de Buren’. “In april bestaan we met onze Brasserie alweer tien jaar. Een jubileum dus en een mooie gelegenheid ons concept geheel te vernieuwen aan de eisen des tijds”...

In de achterliggende tijd onderging het interieur al een eigentijdse metamorfose in stijlvol taupe/zwart. Verder is de gehele menukaart aangepast én is er een nieuwe uitgekiende en toepasselijke naam voor het restaurant: ‘To Me@t’ - bij de Buren. En daarmee wordt meteen het vernieuwde  concept duidelijk.

“We bieden een menukaart met premium ambachtelijk kwaliteitsvlees, bereid op de ‘Black Bastard’; een keramische kleioven, die zijn oorsprong heeft in Azië. Door de unieke dubbelwandige keramiek, kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden. Daardoor krijgt het vlees een lekkere smaak en blijft het sappig. 

‘Dry Aged’
Nieuw in het restaurant is ook de ‘Dry Aged’ kast, waarin de vleesproducten drooggerijpt worden door de tijd. De luchtvochtigheid en temperatuur wordt constant gehouden. Door dit proces krijgt het vlees een zeer malse structuur en een intense smaak. Het biedt de mogelijkheid dat de gast zelf zijn stukje vlees kan kiezen.

De keuken biedt voor ieder wat wils, van een uitgebreide lunchkaart tot een dinerkaart met uitgesproken vlees, vis- en vegetarische gerechten. De gevarieerde lunchgerechten worden geserveerd ambachtelijk brood; naar keuze wit of bruin van de plaatselijke leverancier “Brood van Nu”. De dinerkaart biedt tevens een 3- 4 en 5 gangen menu tegen een aantrekkelijke prijs.

De catering- en partyservice blijft onder de naam ‘Bij de Buren’. Naast dat het binnen goed toeven is, is er natuurlijk het uitnodigende terras, pal tegenover de Witte Kerk en midden in het centrum, waar de gasten een comfortabele zit kunnen hebben. 

Erik Heemskerk is zeer verguld met de gehele vernieuwing. ‘Lekker en goed eten, wat men in het hogere segment tegen komt, maar dat bij ons zeker niet duur is’. Hij nodigt dan ook iedereen uit, zelf een kijkje te komen nemen.

De feestelijke start van To Me@t zal zijn op vrijdag 4 april, om 11.00 uur. U vindt TO ME@T bij de Buren aan de Havenstraat 2, 2211 EH Noordwijkerhout Telefoon: 0252346274; www.tomeat.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.