Datum: 04-06-2020 - 21:10
28
mrt
'14

30 maart Fancy Fair in de Maasgaarde voor de Vastenactie.

De verbondenheidsvlag van de Vastenactie voor Oyugis en de Parochie Sint Maarten wappert sinds Aswoensdag ook bij de St. Jozef en de St. Victorkerk. In het kader van deze Vastenactie wordt op zondag 30 maart een Fancy Fair gehouden in de Maasgaarde. Van 11.15 tot 15.00 uur...

kan iedereen daar terecht voor een keur aan leuke zaken: Om te beginnen de verkoop van 2e hands spullen: lekker snuffelen tussen de boeken, speelgoed en al die andere zaken die bijeen zijn gebracht door parochianen.

Verder een loterij, grabbelton, spellen voor de jeugd, eten en drinken en verkoop van handgemaakte producten uit Oyugis. Dat is het stadje in Kenia waar deze Vastenactie hier in de bollenparochie om draait. De landelijke Vastenactie ondersteunt deze actie financieel, hoe hoger de opbrengst, hoe meer zij gaat bijdragen. Uw inbreng wordt met 50% verhoogd!

De vrijwilligers staan klaar om u van harte welkom te heten, stel hen niet teleur en bezorg u zelf en uw kinderen een aangenaam uurtje! De opbrengst is uiteraard voor het project in Oyugis! Voor meer info hierover: www.oip-nederland.nl. Heeft u toevallig nog wat spullen die u kwijt wilt voor dit goede doel dan kunt u tot vrijdag 28 maart nog mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0252-341063.