Datum: 04-12-2021 - 12:00
26
mrt
'14

Into Hollywood bij Van Nispen.

Een Hollywoodtransfer van de Spil, de kantine van Van Nispen op vrijdagavond 21 maart. Dit was door de activiteitencommissie gedaan op verzoek van V.V. van Nispen om alle vrijwilligers deze avond te bedanken voor het vele werk dat steeds door hen wordt verzet. Er waren ongeveer...

250 uitnodigingen verstuurd en dat betekende dat er ruwweg één vrijwilliger op één voetballer actief is binnen de club.

Een levensgrote Golden Globe, een Catwalk, bubbels etc. Kortom alles wat er toe doet om een Hollywood sfeer te bereiken. De activiteitencommissie liep zelf de hele avond rond in de meest fantastische creaties die allemaal gerelateerd waren aan een aansprekende film.

Een illusionist was de hele avond actief door mensen te verbazen en te verrassen met allerhande onbegrijpelijke trucs. Hij was zelfs in staat een tafel over de catwalk te laten zweven… Niet te geloven, maar toch echt waar.

Twee presentatoren verschenen op het toneel en presenteerden op een komische en gezellige manier een geweldige Hollywood Quiz. Fragmenten met beeld en geluid passeerden de revue. Zelfs “niet filmliefhebbers” waren in staat om antwoorden op vragen te vinden. Dit betekende dat iedereen actief bezig was om met elkaar ook deze avond weer tot een heel gezellige  avond te maken.

Het verloop in de vrijwillige brigade is niet groot. Het saamhorigheidsgevoel binnen V.V. van Nispen is wel groot. Met elkaar en voor elkaar een mooie vereniging in stand houden…ook daar kan de Zilk groos op zijn.

Foto's PR