22
mrt
'14

NLdoet het met veel vrijwilligers in Noordwijkerhout. (foto's)

Op 21 en 22 maart organiseerde het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook op verschillende plaatsen in Noordwijkerhout werd aan vrijwilligers gevraagd om de handen uit de mouwen te steken. Zo waren vrijwilligers druk in de weer op de Zeeboerderij...

aan de Leidsevaart om de tuin, het tuinhuis en de groentetuin een grote opknapbeurt te geven, voor meer informatie over de Zeeboerderij klik hier.

 

Op de zorg- en kinderboerderij De Dierenhoeve waren de vrijwilligers van de Rotary Noordwijk Duin- & Bollenstreek de gehele dag aan het werk om verschillende klussen tot een goed einde te brengen. Klik hier voor meer informatie over de De Dierenhoeve.

Voor de handbalvereniging Northa zijn de afgelopen twee dagen veel vrijwilligers, maar ook bedrijven aan het werk geweest. De bestuurskamer heeft een flinke opknapbeurt gekregen, waarbij de verf gesponsord werd door Schilderwerken Th.M Bader. Tevens is de accommodatie rondom de handbalvelden aangepakt, waarbij Bouwbedrijf van Kampen materialen sponsorde voor de twee dug-outs. Tevens werd er een nieuw hek om de handbalvelden op sportpark de Boekhorst geplaatst door De Kim Hekwerken. Het bedrijf Sporto gaat maandag nog aan de slag om nieuwe belijning op de velden te spuiten. Klik hier voor meer informatie over Northa.

Gelukkig wordt er in Noordwijkerhout en De Zilk op alle andere dagen van het jaar ook heel veel vrijwilligerswerk gedaan, iets waar een klein dorp groot in kan zijn. Hulde aan al die vrijwilligers.

Foto's redactie BON.
1 t/m 7 > Zeeboerderij
8 t/m 15 > Northa
16 t/m 21 > Dierenhoeve