Datum: 02-10-2023 - 09:37
22
mrt
'14

Speciale lustrumblog 40 jaar Regenboogschool.

Op 27 juni is er een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-leerkrachten van de Regenboog die zin hebben elkaar weer eens te zien. Natuurlijk zijn ook de oprichters van de school, oud-mrleden en oud-ocleden en oud-bestuursleden van harte welkom. Om in de stemming te komen...

is er een speciale Regenbooglustrumblog in het leven geroepen waar je iedere dag een foto uit het archief kunt tegenkomen. Je kunt je daar ook inschrijven en zien wie er allemaal komen.

In al die jaren zijn er tal van evenementen geweest, schoolprojecten van piraten tot de middeleeuwen. Minimaal 40 eindmusicals en heel veel schoolreisjes en twee en driedaagse excursies. Speciale weekopeningen en sluitingen. Dus mocht je bijzondere foto's hebben mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ze komen ook in het blog te staan.

Op vrijdag 27 juni om 19.00 uur gaan de deuren open en tot 22.00 uur heb je de tijd om met iedereen bij te praten. Graag willen we vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dus heb je ook zin om erbij te zijn, schrijf je dan nu in, klik hier.

De kosten bedragen 5 euro die je vooraf over kunt maken op NL20 INGB 0006447347 t.n.v Lustrum de Regenboog onder vermelding van je naam.