21
mrt
'14

Noordwijkerhouts Golfkampioenschap op Koningsdag op Golfbaan Tespelduyn!

Dit jaar alweer het 11de Noordwijkerhouts Golfkampioenschap van de Oranjevereniging Noordwijkerhout waarbij de spelvorm voor iedereen ook dit jaar weer heel bijzonder blijft! Een spannende en uitdagende wedstrijd voor ervaren en minder ervaren golfers, waarbij niet alleen...

de individuele prestatie telt, maar ook de gezelligheid waarbij de ‘Oranjesfeer’ erg belangrijk is. Het golfkampioenschap is wederom mogelijk gemaakt door het befaamde Super Trio en de andere bekende sponsors van de Oranjevereniging.

Het golfkampioenschap vindt plaats op zaterdag 26 april 2014. Om iedereen te kunnen laten meespelen zal er een ochtend- en een middagprogramma zijn. Het ochtendprogramma zal met name openstaan voor de Noordwijkerhoutse jeugd. De ochtendflights lopen van 10.00 tot 13.00 uur en de middagflights van 13.30 tot 16.30 uur.
Op basis van inschrijvingen wordt er een evenwichtige indeling gemaakt over het ochtend- en middagprogramma, met voorkeursrecht voor de sponsors, Vrienden van Oranje en de donateurs van de Oranjevereniging.

Golfbaan Tespelduyn zal zorgen dat er voor iedereen wat wils aanwezig is. Tevens is er de mogelijkheid na afloop van de prijsuitreiking gezellig te blijven dineren. De 18 unieke, spannende en uitdagende holes hebben een lengte van 48 tot 180 meter en bevatten ludieke en spannende hindernissen en behouden daardoor het inmiddels traditionele Oranjekarakter. Om enige snelheid in de wedstrijd te houden is het verplicht om de bal op te rapen als er geen punten meer gescoord kunnen worden.

De wedstrijdvorm zal dit jaar wederom stableford zijn, wat betekent dat iedereen een eerlijke handicapverrekening mee zal krijgen. Deelnemers dienen in bezit te zijn van een CHP 54 of baanpermissie Tespelduyn. De inschrijving start op woensdag 26 maart en sluit op zaterdag 12 april. Deze inschrijving staat tot 12 april open alleen voor donateurs en inwoners van Noordwijkerhout. Na 12 april zal de inschrijving open komen te staan voor golfers vanuit Tespelduyn. Inschrijven kan uitsluitend via de OV-site, www.ovnwh.nl.

Op woensdag 23 april tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunnen deelnemers de scorekaart ophalen bij de Oranjevereniging in ’t Landhuys van Tespelduyn, op vertoon van de donateurkaart 2013/2014, het GVB of de baanpermissie Tespelduyn en de betaling van het inschrijfgeld. Daarnaast ontvangt u van Tespelduyn speciaal voor deze avond vrije toegang op het Tespelduyn Training Centre om uw swing en golfvaardigheden weer onder de knie te krijgen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor Vrienden van Oranje en donateurs van de Oranjevereniging € 12,50 en niet-donateurs € 17,50, inclusief twee consumptiemunten. Aanmelden als donateur van de Oranjevereniging, voor € 5,00 of meer, is bij inschrijving vanzelfsprekend ook mogelijk!

Foto PR