20
mrt
'14

Dinsdag 25 maart informatieavond Bloemencorso Noordwijkerhout.

Overal om ons heen schieten de bloemen de grond uit. Volop bloeiende velden met krokussen en narcissen. En ondertussen zien we ook al de bloeiende hyacinten en zelfs al tulpenvelden die langzaam kleuren. De koorts loopt weer op. De voorbereiding voor het Bloemencorso 2014 is gestart...

Het Bloemencorso Bollenstreek heeft dit jaar als thema Energie en vindt plaats in het weekend van vrijdag 2 en zaterdag 3 mei. Voorafgaand worden vanaf 30 april de praalwagens gestoken in de Klinkenberghal in Sassenheim.

Op vrijdagavond 2 mei vindt in Noordwijkerhout de officiële start van de 67ste editie van het Bloemencorso Bollenstreek plaats. Rond de Witte Kerk zijn de mooiste bloemmozaïeken te bewonderen. Vanaf 14.00 uur staan drie praalwagens in het centrum van Noordwijkerhout opgesteld. Vanaf 18.00 uur staan alle praalwagens en luxe wagens in een lang lint opgesteld. Om 21.15 uur trekt het Bloemencorso verlicht door het centrum van Noordwijkerhout, voorafgaand door het steeds groter wordende kindercorso.

Dinsdagavond 25 maart om 20.00 uur is een informatieavond in ‘Feest van Harry’ met alle praktische informatie over bloemmozaïeken en de kindercorso, dit voor alle deelnemers, geïnteresseerden en vertegenwoordigers van groepen als scholen en verenigingen. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar. We verwachten een grote groep belangstellenden!

Foto redactie BON.