Datum: 06-12-2021 - 00:30
20
mrt
'14

Droom van Ans van Vliet zorgt voor fruitbomen in Noordwijkerhout.

Burgemeester Goedhart en Ans van Vliet planten in het bijzijn van haar familie en vrienden donderdag 20 maart vijf fruitbomen in het park van Mossenest II. Hiermee komt haar droom voor Nederland en Noordwijkerhout uit. Het Nationaal Comité Inhuldiging had in het voorjaar van 2013...

aan jong en oud ter inspiratie van elkaar en de nieuwe Koning gevraagd om hun toekomstdroom voor ons land in te sturen. Uit de ruim 6.500 inzendingen werden de 300 meest verrassende, inspirerende en begrijpelijke wensen en dromen geselecteerd voor publicatie in ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning’. Ook de wens van Ans van Vliet is in het boek gepubliceerd. Haar wens staat vermeld op pagina 79: “Fruitbomen op openbare plekken, zodat iedereen fruit kan eten, onder anderen kinderen en daklozen.”

Na het inspitten van de laatste fruitboom bedankte Ans de burgemeester en de gemeente Noordwijkerhout voor de geweldige medewerking. Ans van Vliet is er enorm trots op dat haar droom is uitgekomen en ze hoopt dat iedereen in de nabije toekomst kan genieten van de vruchten van deze vijf fruitbomen. De fruitbomen die geplant zijn: een peren-, een appel-, een kersen-, een walnoten- en een pruimenboom.

Foto's redactie BON.