Datum: 25-06-2022 - 16:20
21
mrt
'14

Stichting Brobos doet mee aan NLdoet en beginnen met organisatie Jumble Sale.

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Stichting Brobos doet hieraan mee, door o.a. het vernieuwen van het houthok van de scouting Bronsgeest en Bostreno en het schilderen van een recreatieruimte in het Brobosgebouw...

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Scouting Nederland kent de kracht van vrijwilligers en met de 25.000 vrijwilligers in de organisatie draagt zij graag een steentje bij aan dit mooie initiatief. In het hele land zijn Scoutinggroepen actief voor NLdoet, bijvoorbeeld door hun clubgebouw open te stellen voor vrijwillige schilders, of door zelf een bezoekje te brengen aan een bejaardencentrum.

Brobos de beheerdersstichting van het gebouw van de twee Noordwijkerhoutse scoutinggroepen Bronsgeest en Bostreno doet mee door 2 klussen aan te bieden. De Scoutinggroepen zien NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen, waar ze normaal niet aan toe komen. ‘Wij vinden het, als scouts, belangrijk om er te zijn voor de maatschappij en om ons steentje bij te dragen’, aldus Marco Bakker, voorzitter en beheerder van Stichting Brobos. ‘NLdoet is hier een mooie kans voor en daarom doen wij graag mee.’

Jumble Sale
Naast alle regulieren activiteiten zijn de voorbereidingen voor de Jumble Sale (rommelmarkt) ook gestart. Dit maal voor de eerste keer op Koningsdag, zaterdag 26 april maar nog steeds met meer dan 50 kramen, attracties en lekkere wafels.

Voor deze altijd leuke markt zijn wij wel nog opzoek naar verkoopbare spullen. Dus ruimt u binnenkort u kast, schuur of garage op en heeft spullen over? Die spullen kunt u aan de Scouting, Bostreno- en de Bronsgeestgroep geven. De opbrengst is om de contributie laag te houden!

Bel of mail naar: Fam. Wijnands 37 43 93, Fam. Nouwen 37 79 17, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan komen wij het de eerstvolgende zaterdag bij u (ingepakt) ophalen. Brengen kan ook op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur, Van der Weijdenlaan 2B, achter ’Noppe’ en ’De Parade’. Liever geen grote kasten en bedden.