Datum: 10-08-2020 - 06:58
19
mrt
'14

Prinsenpaar bezoekt Duinknijntje Isa de Kan.

Door het late carnaval heeft het prinsenpaar der Duinknijnen al vóór de carnaval tijd gevonden om het eerst geboren Duinknijntje van 2014 te bezoeken. Daarom gingen Prins Moesico en Prinses Vemicia, met hun 1ste adjudant Tim Langeveld en voorzitter John van Berkel zondag 23 februari...

na de carnavalsmis op bezoek bij Isa de Kan aan de St. Jacobsstraat. Isa is 23 januari in het ziekenhuis in Leiden geboren en is natuurlijk een mooi cadeau voor haar ouders Bob en Laura. Evi is de grote zus van Isa en die is maar wat trots op haar kleine zusje. Natuurlijk kwamen de Duinknijnen niet met lege handen, zo kreeg Isa een mooi bedrag van € 11,11 voor op haar spaarrekening en was er natuurlijk een echte Duinknijn-knuffel.

Na de koffie én de beschuit met muisjes werd er een mooi kiekje gemaakt van Isa, Evi en hun trotse ouders. De carnaval is voor Bob niet onbekend, zijn ouders zijn in het verleden Prinsenpaar der Keiebijters (Prins Chiel en Prinses Magda 1989), de vereniging waar Prins Moesico is begonnen als raadslid geweest. En om het nóg mooier te maken voor het Prinsenpaar kwamen ze erachter dat Laura geboren is in Rotterdam, net als Prins Moesico. Het werd een gezellig bezoek en wie weet wordt Isa over 11 jaar jeugdprinses der Dwergknijnen.