Datum: 30-05-2020 - 01:53
10
mrt
'14

Wilma Diesveld en Kees Karstens exposeren in gemeentehuis en bibliotheek.

In de hal van het gemeentehuis en in de bibliotheek krijgen kunstenaars geregeld de ruimte om hun werken aan een groot publiek te tonen. Van 5 maart t/m 6 mei exposeren Wilma Diesveld en Kees Karstens in de hal van het gemeentehuis en de bibliotheek van Noordwijkerhout...

Wilma Diesveld
Het overlijden van de vader van de Noordwijkerhoutse Wilma van Diesveld was de aanleiding dat zij is gaan schilderen. Haar eerste schilderij is dan ook een portret van haar vader. Wilma heeft niet echt een vaste stijl als schilder. Haar grootste hobby is het ontdekken van allerlei nieuwe aspecten van de schilderkunst. Momenteel is zij bezig met het maken van 3D art.

Wilma maakt ook graag gedichten. Veel van haar schilderijen gaan dan ook vergezeld van een persoonlijk vers. Vorig jaar is zij begonnen deze gedichtenverzameling te bundelen. De schilderen vormen hier de illustratie.

Kees Karstens
Als je kijkt naar de ontwikkeling van Kees Karsten dan komt er maar één woord op en dat is veelzijdig. Veelzijdig een verzamelwoord voor zijn foto’s, schilderijen en de recente beeldhouwwerken. Een veelvoud aan ideeën en gedrevenheid leidt er toe dat zijn ontwikkeling op artistiek gebied in volle gang is.

Het werk van Kees Karstens is al een paar keer geëxposeerd op verschillende plekken waaronder het Gezondheidscentrum in Lisserbroek en de bibliotheek in Lisse.

 

Wilma Diesveld 3d kunstwerk