Datum: 19-02-2020 - 18:03
10
mrt
'14

Feestelijke lentedag voor zonnebloemgasten.

Een groot aantal gasten van de Zonnebloem begonnen zaterdagmiddag 8 maart in het Victorhuis enthousiast met de daar uitgestalde spelletjes. Door vrijwilligers van de Zonnebloem was een paar uur daarvoor de zaal feestelijk ingericht. De zonnebloemgasten konden zich...

uitleven op een groot aantal spelletjes. En, het ging er soms ging wel heel enthousiast aan toe en werd er gespeeld om de laatste punt. Maar, men kwam niet alleen om een spelletje te doen. Gezellig elkaar ontmoeten en praten over alles wat belangrijk is en herinneringen ophalend over andere zonnebloemactiviteiten als de high tea en pannenkoeken eten in Panneland bij Vogelenzang. Dit alles onder het genot van koffie/thee met een heerlijk stuk taart.

Na de spelletjes tijd voor ontspanning. Daarvoor zorgde het koor de bollenmina’s. In de fleurige kleding van de zangeressen zag je de kleur van de bollenvelden terug. Deze feestmiddag was daarvoor uitermate geschikt. Meezingers en meedeiners volgende elkaar op. De feestvreugde werd versterkt door de hapjes en dranken. De sponsoren als slagerij Van Kampen en Smit Tractoren werden bedankt voor hun bijdrage.

De middag werd afgesloten met een aantal meezinger van de bovenste plank. De middag kon niet meer stuk. Er zal beslist nog lang over gepraat zijn. Voor de zangeressen, vrijwilligers was er een potje hyacintenbollen, geschonken door de firma Hogervorst. De vele vrijwilligers zorgden er voor dat alle gasten weer veilig naar huis werden gebracht.

Foto's PR