Datum: 30-05-2020 - 02:10
07
mrt
'14

Bedrijven promoten zich op BON: Kapsalon Voluum 25 jaar.

25 jaar geleden besloot kapster Ingrid van der Ploeg voor zichzelf te gaan beginnen en opende zij, samen met collega Nils de deuren van kapsalon Voluum aan de Havenstraat. Eerst op nummer 46 en al gauw bleek het pand te klein en werd gezocht naar een grotere ruimte...

Dat werd gevonden in het huidige pand op Havenstraat 11, de voormalige slagerij Duindam. Ingrid kan zich nog goed de rigoureuze verbouwing van toen herinneren, van slagerij naar kapsalon! Meegaand in de vaart der volkeren werden later nog meer eigentijdse aanpassingen gedaan, de meest recente dateert van vijf jaar geleden.

“Mijn echtgenoot Gerard en ik zijn daarin ook een creatief team; ik ontwerp en hij zorgt ervoor, dat het een mooi geheel wordt. Samen met mijn zes enthousiaste medewerkers, waar ik super trots op ben, hebben we een sterk en gezellig team; de meesten zijn al jaren werkzaam in de salon. Naast de vertrouwde gezichten voor de klanten, hebben we met z’n allen ook veel werkervaring”.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid
Kapsalon Voluum aan de Havenstraat behoeft eigenlijk geen nadere introductie. In de loop van deze 25 jaar is een groot klantenbestand opgebouwd. De kapsalon kenmerkt zich door de kwaliteit en klantvriendelijkheid in combinatie met modebewustheid en deskundig advies. “Daarvoor volgen we regelmatig trainingen en bezoeken we shows”, vertelt Ingrid, en voegt daar met gepaste trots aan toe: “Maar waar wij ons vooral in onderscheiden, is de passie voor het vak en de mens.

In onze salon staan een goed gevoel en ontspanning centraal. Daar wordt dan ook van alles aan gedaan. In samenspraak met de klant wordt een deskundig advies gegeven, wordt meegedacht over het model, het haar, de hoofdhuidverzorging etc. Persoonlijke aandacht en een goed gesprek staan hoog in het vaandel, en wordt dit alles gecompleteerd door de sfeervolle ambiance van de salon, en natuurlijk het kopje koffie/thee. Kapsalon Voluum biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Dames en heren worden al geknipt vanaf 19 euro en kinderen vanaf € 15.50.

Attentie en spetterende acties
Vanzelfsprekend wil Voluum, dat de klanten het 25 jarig bestaan meevieren. Ook als dank in het jarenlange gestelde vertrouwen. Tijdens deze gehele maand is er voor iedere klant een lekkere én leuke attentie. Verder ontvangen alle klanten in de maand maart een gratis lot. Hiermee dingen zij mee naar de prijs: een jaar lang gratis knippen of maken zij kans op één van de twee styling sets van Alcina. Verder is er nog een actie in samenwerking met Kerastase. Bij aankoop van een Kerastase haarverzorgingsproduct, ontvangt de klant een shampoo (ter waarde van 20 euro)  gratis.

Kapsalon Voluum, gevestigd aan de Havenstraat 11, werkt op afspraak. ‘Maar mensen kunnen gerust ook even binnen lopen, om te vragen of we wellicht direct tijd hebben. De kapsalon is telefonisch bereikbaar onder 0252 377348.