03
mrt
'14

VBN Verenigd Bedrijfsleven Noordwijkerhout teleurgesteld in uitkomst Bollen4.

Een meerderheid van de fracties VVD, GroenLinks en D66 heeft afgelopen woensdagavond tijdens de Gemeenteraads- vergadering, tegen het voorstel gestemd inzake strategische samenwerking Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen (Bollen4). Het VBN (Verenigd Bedrijfsleven Noordwijkerhout)...

heeft in een brief aan de Gemeenteraad en het college van B&W hun teleurstelling uitgesproken over het tegen stemmen van het voorstel van de Bollen4. Hieronder de brief van het VBN.

Aan Gemeente Noordwijkerhout
T.a.v. de Gemeenteraad en B&W


Geachte dames en heren,

Als VBN. belangenbehartiger van de 3 grootste ondernemers verenigingen in Noordwijkerhout, vinden wij het teleurstellend dat er afgelopen woensdagavond tegen de Bollen4 is gestemd. Wij willen ons niet bemoeien met de inhoud en formulering van de samenwerking, maar er op aandringen dat vooruitgang geboden is.

Als wij als ondernemersvereniging om ons heen kijken en sterke regionale samenwerkingsverbanden zien ontstaan zoals VBDB en Beleef de Bollenstreek die daar prachtige voorbeelden van zijn, denken wij dat de gemeentes daarin achterblijven. Noordwijkerhout ligt centraal in dit gebied en heeft grote kansen voor de toekomst; wij spreken dan ook de behoefte uit dat onze gemeente de economische ontwikkelingen vooruit helpt.

Wij begrijpen de spanning rondom de verkiezingsperiode. Maar we hopen dat er in de komende regeerperiode grote stappen voorwaarts worden gemaakt.

Wij gaan in elk geval graag met u het overleg hierover aan.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur VBN