Datum: 20-11-2019 - 09:55
03
mrt
'14

Loopschool NSL Opstapgroep Hardlopen.

Deze hardloop-cursus wordt verzorgd door de NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) en is bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen. Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, we beginnen bij het begin...

WAT KRIJG JE VAN ONS ALS JE JA ZEGT?
* je neemt 8 weken lang, twee dagen per week, deel aan de opstapgroep van NSL
* een verstandig blessurepreventief programma, voor elke beginner te volgen
* rustige opbouw, in 8 weken naar plm. 15 min. rennen
* begeleiding en advies van ervaren trainers
* ontspannen en gezond moe worden voor iedereen, oud, jong, dames, heren                   

WAAR IS HET? WANNEER BEGINT HET?
De eerste les is op zondagochtend 30 maart om 9.30 uur parkeerterrein Duindamse Slag. Daarna is de tweede les op donderdag 3 april om 19.00 uur. En zo gaan we acht weken lang aan onze conditie bouwen. De lessen duren ongeveer een uur en bestaat uit een loopprogramma en gevarieerde oefeningen voor het hele lichaam.

Na deze acht weken is er de mogelijkheid om met deze loopgroep door te groeien naar wat je wilt bereiken in deze sport. Voor zowel recreatief als wedstrijd gericht zijn er volop mogelijkheden. De trainers zijn: Peter van Denzen, Willy van Pinxteren en Kees Zoutendijk.

WAT MOET JE DOEN?

Jezelf bijtijds opgeven. Er is elk jaar veel animo en vol is vol! Bij aanmelding willen we graag van je weten: Naam, woonplaats, telefoonnummer, leeftijd en of je al eerder aan sport(en) hebt gedaan, zo ja wat voor sport(en).

Kosten: € 40,00 voor zo’n 2 maanden loopplezier. Dit bedrag kun je de eerste training meenemen in een envelop met je naam erop. Aanmelden kan bij Peter van Denzen, tel. 0252-411082 via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bij  Willy van Pinxteren,  tel. 0252-375701 via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.