Datum: 02-07-2020 - 14:33
28
feb
'14

Senioren vieren carnaval in de Schelft. (foto's)

De redactie van BON was vrijdag aanwezig bij de start voor de seniorenmiddag van de Kaninefaaten in De Schelft. Een volle zaal, een gevarieerd programma en een uitstekende verzorging met een drankje en een hapje voor de senioren, zorgden voor een super gezellig carnavalsmiddag...

Prins Carpenter had Prinses Cabana een middagje vrijaf gegeven en stond hij met zijn schoonmoeder mevrouw van Kesteren-van der Niet aan zijn zij op het podium. Zij kreeg als eerste een onderscheiding en een oorkonde uitgereikt voor bewezen diensten aan het rijk der Kaninefaaten en natuurlijk de drie zoenen van haar schoonzoon Prins Carpenter.

De Prins had voor nog drie Noordwijkerhouters een onderscheiding in petto, Thea Ter Heijde-Vrolijk (voor 29 jaar verslag doen van het carnaval in het Noordwijkerhouts weekblad), Mart van der Ham (hij heeft Prins Carpenter het timmervak geleerd) en Herman van de Sterren (25 jaar lang vrijwilliger in de horeca van de Kaninefaaten).

Een extra onderscheiding viel Aad vd Berg (Aad Vos) en het team van twintig vrijwilligers ten deel omdat zij al 25 jaar achter de schermen de seniorenmiddag verzorgen. Tijdens de seniorenmiddag zijn ook nog eens 40 vrijwilligsters (zie foto's) hard aan het werk om alle senioren van hun natje en een droogje te voorzien. Hulde aan al deze vrijwilligers!

Foto's redactie BON.