25
feb
'14

Jeugdtheatergroep TIKKIE op volle toeren.

Een nieuwe oefenruimte en een nieuw bestuur, maar nog steeds dezelfde passie voor het maken van (muziek)theater met jeugd. En dat blijkt ook weer uit de kwaliteit en het enthousiasme van de 3 groepen. De eerste groep die dit seizoen hun productie uitvoerde was de...

'donderdagavond-groep'. Zij heeft afgelopen 8 en 9 februari de musical 'Wij Winnen' gespeeld. Het publiek werd in het forum van het Teylingen College locatie Leeuwenhorst 3 keer getrakteerd op een sprankelend, vrolijk stuk dat door de kids met veel verve en plezier op hoog niveau werd uitgevoerd.

De 'woensdagavond-groep' is de volgende groep die aan de beurt is. Zij speelt aankomende aanstaande 5 en 6 april het stuk 'Bianca Sneeuwwit'. Een eigentijdse vertelling van het beroemde sprookje Sneeuwwitje. Een heerlijke familievoorstelling met veel humor die via improvisatie door de cast tot stand is gekomen.

De hekkensluiter dit seizoen is de 'donderdagmiddag-groep' met 'Hotel Te Koop'. Deze vrolijke musical vertelt over een hotel dat verkocht moet worden. De nieuwe eigenaresse vindt in dit hotel een mysterieuze kast, waarvan niemand weet waar de sleutel is. Wat zit er toch in die kast? Deze voorstelling zal 24 en 25 mei op de planken komen. Tikkie gaat dus vol gas verder met het maken van jeugdtheater en hoopt deze passie met iedereen te mogen delen!

Voor informatie, reserveren van kaarten en/of het aanmelden van nieuwe leden, ga naar www.tikkie.nl. Foto PR