Datum: 07-06-2020 - 07:14
22
feb
'14

Boerenpaar krijgt vrijgezellenavond aangeboden. (foto's + filmpje)

Boerin Marietje en Boer Ries dienden zich vandaag om 17.33 uur te melden in Café van der Geest, daar werden ze opgehaald door één van de getuigen en zij nam het verliefde paar mee naar het Gemeentehuis. Over iets meer dan een week staat het paar ook weer op het bordes van het...

Gemeentehuis om daar in de onecht te worden verbonden. Traditioneel in de week vooraf wordt er door de getuigen een vrijgezellenavond gehouden voor het verloofde paar.

De getuigen Ries van Opa Tinus Vlak van Keiler tot Zilkeren en Marietje van Friese Polderboerin tot Kokkerhoutse Keilervrouw en hun boerenfamilie, hadden een aantal leuke opdrachten voor het boerenpaar verzonnen. Boerin Marietje mocht met haar accordeon een serenade brengen aan haar Boer Ries, de tranen schoten zichtbaar voor iedereen in de ogen van de verliefde Boer.

Boer Ries mocht op zijn beurt de bloemetjes nog één keer buiten zetten en deed dat met het planten van een heleboel narcissen voor het Gemeentehuis. Daarna toog het gehele gezelschap naar het centrum om daar bij twee supermarkten en een restaurant een optreden te verzorgen en zo geld op te halen om op de vrijgezellenavond nog een borreltje te kunnen drinken.

 

Het lag absoluut niet aan de accordeonkwaliteiten van Boerin Marietje of aan de zangkwaliteiten van Boer Ries, maar van de uiteindelijke opbrengst zal het Boerenpaar zelfs niet lichtjes van in het hoofd raken. Gelukkig gaat de gehele boerenfamilie verder vanavond voor dit boerenpaar zorgen en zal het ze aan niets ontbreken op hun vrijgezellenavond.

Foto's en filmpje redactie BON en de foto's van de rest van de avond kunt u bewonderen op de website van JP/Snapshot.