Datum: 16-05-2022 - 11:30
22
feb
'14

Noordwijkerhouters lanceren de website "www.slechtegrappen.nl".

De drie Noordwijkerhouters Jeff van der Slot, Randy van Dinter en Vincent van Schie hebben afgelopen week de Nederlandse grappen website www.slechtegrappen.nl gelanceerd. Slechte Grappen is in februari 2011 ontstaan als een Slechte Grap. Uit verveling werd een Twitter account...

aangemaakt, maar al snel bleek dit een groot succes. Binnen een half jaar werd het aantal van 100.000 volgers bereikt en Slechte Grappen was hiermee het eerste Nederlandse Twitter account die deze mijlpaal had bereikt.

Daarna is snel ingespeeld op het succes van Facebook door een Facebookpagina aan te maken en met de naamsbekendheid van Twitter werd Slechte Grappen hier ook snel een grote naam met ondertussen al 400.000 likes.

Op Twitter heeft het inmiddels zo'n 500.000 likes en sinds kort zijn ze ook op Instagram actief, weliswaar nog niet met het groot aantal volgers als op Facebook en Twitter, maar met 3.000 likes hebben ze toch al een goed begin te pakken.

Daar is dan sinds vorige week ook de website www.slechtegrappen.nl bijgekomen. Met deze website willen ze op basis van grappige en herkenbare content zoveel mogelijk 'lachend Nederland' aanspreken en Nederlanders het gevoel geven dat dit hen ook kan overkomen. Naast de website werkt Slecht Beheer B.V. ook aan een eigen webshop waar men onder andere T-shirts met een opdruk van de allerslechtste grappen kan bestellen.

Jeff van der Slot: “Toen we Slechte Grappen op social media lanceerde, zagen wij dat een uit de hand gelopen grap serieuze business werd. Onze fanpagina op Facebook nam een gigantische vlucht en ook op Twitter wist men de slechte grappen massaal te vinden en te waarderen. En dit alles op organische wijze, zonder reclame. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste fanclubs op Facebook en Twitter in Nederland. Dan kan een volwaardige website natuurlijk niet achterblijven. Samen met mijn medeoprichters ben ik er enorm trots op dat wij Nederland dagelijks met de allerslechtste grappen aan het lachen kunnen maken.”

Foto PR, van links naar rechts is het Vincent, Randy, Jeff.