Datum: 13-08-2020 - 10:55
19
feb
'14

Vijf genomineerden Duurzaamheidsprijs Bollenstreek bekend.

Met bijna 40 inzendingen, waaronder drie Noordwijkerhoutse bedrijven, is 2014 tot nu toe het meest succesvolle jaar van de Duurzaamheidsprijs Bollenstreek. Een zware taak om hier vijf toppers uit te selecteren, maar het is toch gelukt. In willekeurige volgorde zijn genomineerd...

voor de vakjuryprijs: W.F. Leenen (Teylingen), St(r)andplaats Nederzandt (Noordwijk), West End (Lisse), Woonstichting Vooruitgang (Sassenheim) en Decos Technology Group (Noordwijk). Deze vijf bedrijven worden donderdag 27 februari bezocht door de vakjury. Naar aanleiding van dit bezoek wordt op 14 maart aanstaande in de Kookerij in Noordwijkerhout de winnaar bekend gemaakt. Uit handen van AkzoNobel ontvangt de winnaar de cheque ter waarde van € 1500.

Op Facebook.com/duurzaamheidsprijsbollenstreek is de publiekswedstrijd van start gegaan. De top twintig inzenders dingen op deze pagina naar de gunst van het grote publiek. De mogelijkheid om een stem uit te brengen op het bedrijf dat in de ogen van inwoners van de Bollenstreek het meest duurzaam is kan tot donderdag 13 maart, 9.00 uur. Tijdens de prijsuitreiking ontvangt de winnaar van de publieksprijs uit handen van Ecotap de prijs ter waarde van € 500.

Op 14 maart wordt ook een aanmoedigingsprijs van € 250 uitgereikt, door Sercom. Bovendien krijgen acht bedrijven een Masterclass duurzaam energieverbruik aangeboden door EE Care.

 

RaabKarcher Hillegom Hillegom
Stichting Zanderij Hillegom
Vegro Verpleegartikelen NB Lisse
Bouwbedrijf G.J. van der Hulst BV Lisse
Homma Elektrotechniek BV Lisse
AHCO weg- en waterbouw BV Lisse
West End Lisse
Hotels van Oranje Noordwijk
Koninklijke Beuk Noordwijk
Abswoude autopromenade Noordwijk
EVH handelskwekerij Noordwijk
St(r)andplaats Nederzandt Noordwijk
Decos Technology Group Noordwijk
Solar Compleet Noordwijk
Van Leeuwen Kozijnen Noordwijkerhout
G. Geerlings en Zonen BV Noordwijkerhout
Merens Noordwijkerhout
Vishandel de Klok Teylingen
W.F. Leenen Teylingen
Woonstichting Vooruitgang Teylingen