19
feb
'14

24 februari Politiek Café: Kies Wijzer!

Horecagelegenheden in Noordwijkerhout mogen ’s nachts tot 4 uur openblijven. Er moet meer politietoezicht komen in het dorp. Op het Bavo-terrein moet een nieuwe woonwijk gebouwd worden. Bent u het hiermee eens of oneens? Kom maandag 24 februari naar het...

vierde Politiek Café, dat in het teken zal staan van de gemeenteraadsverkiezingen, en geef uw mening door middel van een eigen stemkastje.

Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en heeft u de mogelijkheid om weer te stemmen op de partij waarvan u wil dat deze in de gemeenteraad vertegenwoordigd wordt. Maar heeft u al enig idee op wie u gaat stemmen? Zo niet of wilt u vragen stellen aan de politieke partijen kom dan naar het Politiek Café. Alle politieke partijen, (CDA, D66, GroenLinks, NZ Lokaal en VVD) zullen hier aanwezig zijn.

Aan de hand van stellingen kunt u door middel van een eigen stemkastje uw mening over de verschillende stellingen geven. U zult gelijk zien waar elke politieke partij staat en wat de meningen van uw dorpsgenoten zijn. Vervolgens kunnen de partijen hun mening op de stellingen geven en kunt u uw vragen stellen. Het belooft een zeer interactieve en boeiende avond te worden. Na afloop is er ook nog gelegenheid om persoonlijk vragen te stellen aan de politici van de verschillende politieke partijen. Kortom wees van de partij!

Iedereen is van harte welkom op maandagavond 24 februari. Entree is gratis en u krijgt enkele consumpties. Vanaf 19:30 uur bent u welkom in Café Van Der Geest Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout. De avond zal tot ongeveer 22:00 uur duren, waarna u verder kunt discussiëren tijdens de borrel. Voor meer informatie over het Politiek Café, kijk op de website www.cdanoordwijkerhout.nl of volg ons op Facebook ‘Politiek Café Noordwijkerhout’ of Twitter.