Datum: 14-08-2020 - 04:53
19
feb
'14

Voorverkoop kaarten en inschrijving optocht der Duinknijnen.

Het grote carnavalsweekend is in aantocht en dat is in het Duinknijnenrijk duidelijk te merken. Na een geweldig Prinsenbalweekend is de kaartverkoop aangebroken. Afgelopen vrijdag was het als eerste de beurt aan Zilkers, Sponsors, Adverteerders en leden van Vrienden van de Duinknijnen...

Vrijdagavond 21 februari is de laatste voorverkoop mogelijkheid in de Duinpan in De Zilk. Tussen 20.00u en 22.00u kunt u de kaarten halen voor de diverse avonden, zoals vrijdagavond “Sixteen+Ball” vanaf 16jr, zaterdagavond “Ball Masque”,zondagavond de “Deutsche Abend” en de populaire maandagavond “Venice Table Night” waar iedereen kan laten zien hoe ludiek/apart of carnavalesk een statafel kan zijn en daarbuiten zo carnavalesk mogelijk verkleed is met als thema Prins Moesico en Prinses Vemicia.

Er zal een exclusief optreden zijn van een grootse Nederlandse artiest die de zaal weer gigantisch op zijn kop zal gaan zetten! Dus wees op tijd bij de voorverkoop, want voor alle avonden geldt OP=OP, u mag maximaal 5 kaarten per persoon per avond kopen. Op deze avond kunt u in de Duinpan munten in de voorverkoop kopen met een korting van 10%, kortom schrijf de datum en tijd op in de agenda! Betaling kaarten is contant, munten kunt u pinnen.

Tevens kunt u zich als deelnemer aan de optocht van zondag 02 maart digitaal aanmelden via de website www.duinknijnen.nl. Opgeven voor wagens kan t/m 23 februari, loopgroepen mogen zich ook digitaal aanmelden, echter kan dit ook bij de start van de optocht. Voor vragen over de optocht kunt u contact opnemen met Tim Langeveld via 06-54743015. De Duinknijnen zijn er klaar voor, u ook?