Datum: 14-08-2020 - 03:52
17
feb
'14

Kokkerhouts kwartet compleet bij 44 jaar CV De Vikings.

Afgelopen zaterdag vierde carnavalsvereniging De Vikings het 44-jarig bestaan met een jubileumfeestavond. De Vikings pakte extra groot uit met een heuse pianoparty. De beroepsmuzikanten van The Pianoparty stonden garant voor een muzikale feestavond. Nix Dus zorgde op deze avond...

voor de carnavaleske klanken. Het Kokkerhoutse kwartet aan prinsenparen van de Duinknijnen, Kaninefaaten, Keiebijters en de gastheren van De Vikings waren op deze avond aanwezig om een gezellig jubileumfeessie met elkaar te vieren.

Prins Carpenter en Prinses Cabana van de Kaninefaaten, Prins Renovatio en Prinses Muscari van de Keiebijters en Prins Moesico en Prinses Vemicia van de Duinknijnen boden aan Prins Will den 1e en Prinses Kate van de Vikings een mooi en carnavalesk schilderij aan van de bekende Noordwijkerhoutse kunstenares Leontine van de Klugt (De Buuf).

Het schilderij symboliseert de vriendschap die er heel lang is tussen de vier carnavalsverenigingen die ons dorp rijk is. De vier symbolen (konijn, knijn, kat en draak) die al deze verenigingen vertegenwoordigen prijkte op dit schilderij, een lekker doosje wijn maakte het cadeau aan de jubilerende Vikings compleet. Ook de Deylknotsen uit Wassenaar maakte hun opwachting om het jubileumfeest van de Vikings mee te vieren.

Foto's redactie BON