Datum: 18-01-2022 - 17:11
15
feb
'14

23 februari organiseert NSL de Nederstrandloop.

Op zondag 23 februari organiseert atletiekvereniging NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) de Nederstrandloop. Het startschot voor deze hardloopwedstrijd zal om 10:30 uur gegeven worden bij Strandplaats Nederzandt, Langevelderslag 36-56 te Noordwijk. Uiteraard kunt u meedoen...

Parcours
Het mooie parcours leidt u over het strand van Noordwijk, in de richting van Duindamse Slag en door het duingebied terug naar Nederzandt. Misschien wordt er gelopen in tegengestelde richting, maar dat hangt nog van het getij af. Er kan gekozen worden voor twee afstanden: de 7,7 km. of de 15,5 km. Hardlopers die kiezen voor de korte afstand lopen 1 ronde. De lange afstand telt 2 ronden.

Prijzen
Direct na afloop zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Alle eersten in de verschillende categorieën ontvangen een mooie prijs. Tevens ontvangen alle eersten, tweeden en derden in de verschillende categorieën een bon met een mooie bos bloemen. De clubkampioenen van de NSL over 4 wedstrijden worden ook na de wedstrijd bekend gemaakt en gekroond.

Inschrijving

Komt u gezellig meelopen en genieten van het mooie strand- en duinparcours? U kunt zich voorinschrijven via de website www.av-nsl.nl. Kosten van de voorinschrijving (voor beide afstanden) zijn € 4,00. Ook kunt u zich ter plekke na-inschrijven. Dit kan tussen 09:30 en 10:15. Na-inschrijven kost ietsje meer, namelijk €5,00.

Heel graag tot zondag 23 februari! Foto PR