Datum: 03-06-2020 - 20:17
14
feb
'14

De Boerenbruiloft 2014 op een rij.

Zoals al in de Kaninefaat stond vermeld is het voor de Boerenkoolcommissie een jaar van verandering. Niet alleen werd onlangs het Boerenfamiliematinee gevierd in de nieuwe locatie Café van der Geest en werd ook voor het eerst een Boerin (Marietje) gepresenteerd die haar Boer (Ries)...

vroeg in plaats van andersom. Ook tijdens de Boerenbruiloft staan er een aantal zaken te veranderen.

Ten eerste zal de zaalindeling wat anders zijn. Uiteraard is er voor iedereen met een kaart een goede plek en kan iedereen prima terecht. Het is vooral bedoeld om eens met een frisse blik deze boerengezellige middag te bekijken. Benieuwd geworden? Kom zeker ook langs op de maandag van de carnaval.

Ten tweede zal de toegang tijdens de Boerenbruiloft ook anders verlopen dan de vorige jaren. De hoofdingang van de Schelft is na een aantal jaren ook weer als hoofdingang van de Boerenbruiloft aangewezen. Hier zullen een zestal poortjes dienst doen als toegang.

De stoet die vanaf het gemeentehuis na de huwelijksvoltrekking naar de Schelft komt, zal hier als eerste naar binnen worden gelaten door drie poortjes. Als u een goede plek wilt, sluit dan dus gezellig aan in deze stoet vanaf het gemeentehuis en kom daar een kijkje nemen, of ervoor al in Café van der Geest. Nadat de stoet naar binnen is gelaten, kunt u uiteraard ook rustig de zaal betreden en uw plekje zoeken, hiervoor zijn de drie andere poortjes beschikbaar bij de hoofdingang. Ter plekke zal dit duidelijk worden aangegeven.

Tot slot nog even alle belangrijke tijden van de Boerenbruiloft op maandag 3 maart op een rij:
•    Vanaf 12.00 uur wordt er verzameld in Café van der Geest.
•    Rond 13.30 uur de huwelijksvoltrekking plaats bij het Gemeentehuis.
•    Om 14.30 uur komt de stoet aan bij de Schelft en zal het feest beginnen en duren tot 18.00 uur.

Graag zien we u allemaal terug tijdens dit gezellig feest. Kaarten zijn verkrijgbaar à 7 Euro tijdens de voorverkoop en erna bij de bekende voorverkoopadressen.