Datum: 14-08-2020 - 04:14
13
feb
'14

Hoe kom ik aan toegangskaarten voor het carnaval in Kokkerhout?

Waar en wanneer kun je toegangskaarten kopen voor het komende carnaval in Kokkerhout? BON heeft voor u de verkoopdata en adressen op een rijtje gezet. Wees er op tijd bij, want zowel bij de Duinknijnen, Kaninefaaten, Keiebijters en Vikings worden veel activiteiten druk bezocht....

Data carnaval 2014: vrijdag 28 februari * zaterdag 1 maart * zondag 2 maart * maandag 3 maart * dinsdag 4 maart.

Informatie kaartverkoop C.V. De Duinknijnen in De Zilk. (Klik hier voor het programma)
Komende vrijdag 14 februari is er van 20.00 uur tot 22.00 uur een exclusieve voorverkoop in de Duinpan voor onze sponsoren, adverteerders, Vrienden van de Duinknijnen en overige Zilkers. Als Zilker dient men op deze avond de flyer te kunnen tonen van het Prinsenbal of een legitimatiebewijs. Op deze avond zal er tevens een voorverkoop gaan plaatsvinden voor de consumptiemunten met 10% korting.

De VRIJE verkoop van de kaarten zal gaan plaatsvinden op vrijdag 21 februari van 20.00 uur tot 22.00 uur. Op deze avond zal er ook een munt-voorverkoop zijn met 10% korting op de munten.

Speciaal voor de 25+ gaan de Duinknijnen dit jaar een uniek feest organiseren in de Duinpan, tijdens het Ball Masque! Dit zal gaan gebeuren in de kleine zaal, die na de verbouwing bijna 2x zo groot is geworden en door ons is omgedoopt tot "Carnavalscafé 't Holletje". Mis dit dus zeker niet, alles zal hier aanwezig zijn om dit tot een groot succes te gaan maken. Kaarten voor deze avond zijn dezelfde als voor het Ball Masque, dus óók deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar!

Informatie kaartverkoop C.V. De Kaninefaaten. (Klik hier voor het programma)
Op woensdag 19 februari zal in De Schelft om 17:30 uur gestart worden met het uitdelen van de nummertjes. Ook Sponsors, Leden van de Cv100 en Donateurs, die geen kaarten via internet hebben gereserveerd, en kaarten willen kopen, dienen een nummer op te halen. De verkoop voor Sponsors, Leden van de Cv100 en Donateurs start om 19:30 uur.

De vrije verkoop voor de overige carnavalsvierders start direct hierna. Voor de verschillende evenementen zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent. Op de voorverkoopavond worden, mits uitverkocht, zowel kaarten voor de evenementen in De Schelft als in Café Van der Geest verkocht. De entreeprijzen kunt u terug vinden op de website van de Kaninefaaten.

Wij willen iedereen erop wijzen dat doorverkoop van kaarten via de wet aan banden is gelegd. De prijs van een kaartje mag maximaal 20% meer zijn dan de originele verkoopprijs. Help ons mee het carnaval leuk te houden en betaal dus geen absurd hoge prijs voor je kaartje! Bijvoorbeeld: Voor de zaterdagavond Schelft mag de maximale door-verkoopprijs € 20,40 zijn (originele kaart kost € 17)

Informatie kaartverkoop C.V. De Keiebijters
. (Klik hier voor het programma)
De kaartverkoop voor de activiteiten in de Feesthal van de Keiebijters, is al van start gegaan bij het VVV Dorpsstraat 8 Noordwijkerhout. Openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Activiteiten Keiebijters: Vrijdag Regiobal € 9,- met de band Nghtlife > Zaterdag Vriendenbal € 9,- met de band Bob en de blueband > Maandag Prinsenbal € 5,- Après-ski avond Wipneus en Pim

Informatie programma C.V. De Vikings. (Klik hier voor het programma)