Datum: 09-08-2022 - 00:09
12
feb
'14

Reünie Zwemvereniging Noordwijkerhout.

Ben jij ook zo benieuwd hoe het nu met de mensen gaat die op de ZVN hebben gezeten? Vind je het leuk om elkaar weer te ontmoeten en herinneringen te delen? Kom dan naar de reünie op vrijdagavond 18 april 2014. Wij nodigen alle (oud)-leden en (oud)-trainers uit, die te maken...

hebben (gehad) met de ZVN. Tijdens de reünie is er ruimschoots gelegenheid vrienden en bekenden te ontmoeten.

Wanneer vindt de reünie plaats?
Vrijdag 18 april 2014
's avonds van 20.00 - 24.00 uur

Hoe meld je je aan?
Stuur een mailtje naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geef bij je reactie duidelijk je voor-, en achternaam (meisjesnaam) door.

Nadere informatie over plaats en kosten krijg je na aanmelding via de mail.

We willen heel graag vóór 1 april 2014 een reactie van je ontvangen of je bij het gezellige evenement aanwezig bent, zodat we rekening kunnen houden met de organisatie.

Het lijkt ons leuk om tijdens deze avond (oude) foto’s te laten zien , heb je een leuke foto, mail die naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We beschikken al over een groot aantal adressen, toch is onze lijst nog niet compleet. Mocht je daarom nog oud-leden en/of trainers kennen, informeer dan of zij op de hoogte zijn van de reünie en geef zo nodig de optie tot een aanmelding door. Kortom… zegt het voort!

Wij gaan uit van een geweldige opkomst tijdens een fantastische avond. We zien er dus er naar uit om je op 18 april weer te ontmoeten.

Foto PR