Datum: 01-07-2022 - 01:12
12
feb
'14

Masterclass bij ODI!

In april verzorgt toneelvereniging ODI weer een masterclass toneelspelen voor leden en voor mensen die graag willen leren wat toneelspelen is. Door middel van kleine opdrachten en regisseren hiervan zal er gewerkt worden aan thema’s zoals inleving en expressie,...

podiumbewustzijn, podiumpresentatie, inzicht in podiumopstellingen, spelen met ruimte, waar leg je je aandacht, emoties verbinden aan tekst, het publiek raken/ontroeren,  je bewust worden van jouw rol en aanwezigheid op het toneel en natuurlijk het plezier in het acteren!

Om je te laten ervaren wat de workshop toneel en podiumpresentatie met jou als individu in het theater kan doen, stelt ODI een programma op waarin alle facetten van theater maken aan bod zullen komen.

Ook staat ODI even stil met wat er om een productie heen gebeurt (decorbouw, rekwisieten en organisatie).

ODI zal  tijdens deze workshops steeds oog hebben voor het individu en hopen zo met elkaar een mooie cursus te creëren. 
-    De cursus bestaat uit 8  woensdagavonden van 20:00 uur tot 22:00 uur. Inloop en koffie om 19:30 uur. De eerste avond is op 2 april.
-    De locatie is de repetitieruimte van toneelvereniging ODI boven De Schelft in Noordwijkerhout
-    De kosten voor deze cursus bedragen 80 euro inclusief koffie&thee
-    Voor iedereen vanaf 15 jaar
-    Opgeven kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-    Het minimum aantal deelnemers is 5, het maximaal aantal deelnemers is 15.

Hopelijk tot ziens op onze toneelcursus!