10
feb
'14

Nep boer en boerin ontmaskerd.

Wekenlang heeft de soap rondom "Wie is de Baal" het dorp flink bezig gehouden. Afgelopen zondagmiddag kwam dat tot een verrassende ontknoping, met de bekendmaking van Boerin Marietje en Boer Ries. In de voorbije weken kwamen er om de dag filmpjes langs op BON. Plotseling zorgden...

andere filmpjes van Marietje Stro en Piet Grasspriet tussendoor voor ophef, waren zij dan het nieuwe boerenpaar of de waren zij de getuigen van het nieuwe boerenpaar? Verwarring alom en ook bij de Boerenkoolcommissie van de Kaninefaaten, zij wisten niks van het gebeuren van Marietje Stro en Piet Grasspriet. Maar de Boerenkoolcommissie kon de stunt waarderen en gaf de soap rondom het nieuwe boerenpaar extra glans.

Op dezelfde middag van de bekendmaking van Boerin Marietje en Boer Ries in Café van der Geest, werden ook Marietje Stro en Piet Grasspriet ontmaskerd. Het waren leden van de carnavalsgroep De Tulpkabouters die de stunt van het tweede boerenpaar via Facebook hadden verzonnen. De vier waren Dirk van der Voort (Piet Grasspriet), Lieke Vreeken (Marietje Stro), Bart Vreeken (verzon het idee) en de hulp van Arjan Klinkenberg zorgden zij allen voor een leuke stunt.