Datum: 12-05-2021 - 18:51
06
feb
'14

Op de Zeeboerderij kunnen kinderen weer even echt kind zijn.

Een prachtig voorbeeld van een vernieuwende kijk op (jeugd)zorg. De Zeeboerderij is een landelijk voorbeeldproject en biedt vakantie- en weekendopvang voor kinderen in de (jeugd)zorg. Deze kinderen krijgen er een tweede familie bij, omdat ze regelmatig terugkeren en zo een vaste band...

kunnen opbouwen met de mensen van de Zeeboerderij en de kinderen die ze daar treffen.

Halverwege vorig jaar zijn Jorien Meerdink, partner Hans, zoon Niels en vriendin Ilse dit initiatief gestart, dat onderdeel is van Stichting van het kind. Op een prachtige plek aan de Leidsevaart in Noordwijkerhout met volop ruimte om te leven, uit te razen en tot rust te komen. Binnenkort staat de officiële opening van Zeeboerderij ‘het Vaarthuis’ gepland. Voor meer info, klik hier voor de website van de Zeeboerderij.

VVV Noordwijkerhout mocht alvast een kijkje nemen op de Zeeboerderij tijdens het maandelijkse vrijwilligersoverleg. Elke maand bezoeken de vrijwilligers een van de talrijke plaatsen waar we als Noordwijkerhouters trots op zijn. Zodat zij dit kunnen uitdragen en doorgeven aan bezoekers en bewoners.

VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372096.