Datum: 14-08-2020 - 04:47
05
feb
'14

Duinknijnen beginnen met Prinsenbalweekend.

Het is zover, het (jeugd) Prinsenbal én de Bakkiesmiddag bij de Duinknijnen is bijna zover! In de vernieuwde Duinpan in De Zilk zal het één groot feest worden tijdens het komend weekend. De Duinknijnen zijn klaar met de voorbereidingen voor dit grootse weekend waarmee het carnavalsseizoen...

(officieel) van start zal gaan. Vrijdag 7 februari is de opening met het Jeugd-Prinsenbal der Dwergknijnen, deze avond die geleid zal worden door Jeugdprins Party en zijn Prinses Fun is speciaal voor de jeugd van het Dwergknijnenrijk en zal beginnen om 19.00u om vervolgens te eindigen om 22.41u. De dresscode is natuurlijk Carnaval, dus haal je carnavalskleding maar alvast uit de kast. De toegang is deze avond geheel gratis.

Op zaterdag 8 februari zal in de Duinpan het Prinsenbal der Duinknijnen plaatsvinden. Deze avond, die onder leiding van Prins Moesico en zijn Prinses Vemicia zal staan, wordt dit jaar ingevuld door de bekende coverband NIGHTLIFE, die misschien wel fantastische Italiaanse muziek in hun genre hebben. Deze fantastische avond, die in Italiaanse stijl zal zijn, begint om 20.30u en zal eindigen om 2.00u. De entreeprijs is slechts € 5,- p.p. U kunt kaarten voor deze avond kopen aan de deur!

Op zondag 9 februari zal dit grootse Prinsenbalweekend worden afgesloten met de welbekende Bakkiesmiddag, deze middag begint om 15.00u en zal eindigen om 18.00u. Echter is er van 14.00u tot 15.00u een receptie ter gelegenheid van het 2x11 jaar Dwergknijnen Jubileumjaar! Op deze middag die onder leiding zal staan van beide Prinsenparen staat de jeugd centraal, samen met ouders, opa's en oma's, maar zoals het in het Duinknijnenrijk altijd gaat is natuurlijk iedereen van harte welkom.

Natuurlijk mogen er op deze middag geen artiesten ontbreken en zal dit worden ingevuld met een aantal grote (plaatselijk) bekende artiesten. Bij deze gezellige middag is de toegang gratis en de Duinknijnen verwachten dan ook een volle Duinpan. Discotheek Music-Wave zal als hof-discotheek het gehele weekend de muzikale invulling voor iedereen verzorgen. Meer informatie voor dit weekend en al onze komende activiteiten kunt u vinden op www.duinknijnen.nl of volg ons via Facebook / Twitter.