Datum: 12-07-2020 - 12:37
02
feb
'14

24 februari Politiek Café met alle politieke partijen: Kies Wijzer!

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht, wordt op maandag 24 februari een politiek café georganiseerd. De organisatie heeft met alle politieke partijen, CDA, VVD, PvdA, D66, GroenLinks en NZLokaal, de handen ineen geslagen om voor u als inwoner een interactieve en boeiende...

avond te organiseren. Een bezoek aan dit Politiek Café maakt voor u meteen duidelijk welke partij uw stem verdient bij de verkiezingen.

Heeft u al een idee op welke partij en op wie u gaat stemmen op woensdag 19 maart? Met de komst van een nieuwe lokale partij is de keuze nu nog groter dan voorheen. Bent u benieuwd waar alle partijen precies staan, en welke partij het dichtst bij u staat? Kom dan naar ons politiek café in Café van der Geest.

Dit politiek café zal volledig in het teken van de verkiezingen staan. Aan de hand van stellingen kunt u door middel van stemkastjes uw keuze maken en u zult direct kunnen zien hoe de zaal heeft gestemd. Vervolgens wordt getoond of de partijen het met de stellingen eens of oneens zijn. Per partij mogen kandidaten van de verkiezingslijst reageren op de stellingen en vragen beantwoorden vanuit het publiek. Nieuwe gezichten zorgen voor een verfrissende kijk op bestaande zaken en u leert hen tegelijkertijd kennen.

Iedereen is van harte welkom. We zijn erg benieuwd naar uw mening, en hopen u dan ook graag te zien tijdens ons politiek café. Entree is gratis en u krijgt van ons enkele consumpties. De avond is van 19.45 tot ongeveer 22.00 uur, waarna op informele wijze nog verder gediscussieerd kan worden. Het adres van Café van der Geest: Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout. Als u graag mee wilt doen met het stemmen op de stellingen, dan verzoeken wij u tijdig aanwezig te zijn, omdat er slechts een beperkt aantal stemkastjes beschikbaar is.

 

Het politiek café wordt georganiseerd op initiatief van het CDA Noordwijkerhout – De Zilk. Sinds juni vorig jaar heeft de organisatie al drie avonden georganiseerd, elk met interessante en actuele thema’s. Voor meer informatie over het komende politiek café (zoals de gastsprekers), kijk op onze website of like onze Facebook pagina. Tot 24 februari!