Datum: 17-09-2021 - 08:33
29
jan
'14

Lex Seijsener en Peter Rosman "Vrijwilligers van het jaar" bij TV De Boekhorst.

Op zaterdagavond 25 januari j.l. heeft de jaarlijkse vrijwilligersavond plaatsgevonden van tennisvereniging de Boekhorst. In het tenniscentrum Frylink aan de 's-Gravendamseweg waren ca. 80 vrijwilligers aanwezig. De evenementencommissie van de vereniging had voor...

deze avond een indoor-tennistoernooi georganiseerd. Na dit toernooi was er tijd voor een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje.

Het is een goed gebruik dat er bij deze avond één vrijwilliger speciale aandacht krijgt voor alle werkzaamheden die hij of zij het afgelopen jaar heeft uitgevoerd voor de vereniging. Voor deze vrijwilliger is reeds een aantal jaren geleden de “Vrijwilliger van het jaar bokaal” aangeschaft.

Aan de voorzitter van de Boekhorst was het de eer om de vrijwilliger van het jaar 2013 bekend te maken. Rob van Nes beklom daarvoor een stoel en naam de microfoon ter hand. Volgens Rob van Nes kwam er dit jaar niet één maar twee vrijwilligers in aanmerking om in het zonnetje gezet te worden. De heren Peter Rosman en Lex Seijsener kreeg dit jaar de eeuwige roem met de daarbij behorende bokaal en bloemen.

Deze twee heren beheren reeds enkele jaren namens de Boekhorst de indoor-tennishal Frylink. Zij hebben in samenwerking met de pachter Benjamin de Mooy een gezellige en sportieve sfeer gecreëerd in de tennishal. De hal is onder hun leiding de afgelopen jaren gemoderniseerd en heeft nu 5 professionele tennisbanen welke onder meer gebruikt worden door de (jeugd)leden van tv de Boekhorst. Daarnaast wordt de hal ook gebruikt voor de trainingen van de tennisscholen van tv de Boekhorst en Jonkerspark. Daarnaast worden er diverse competities georganiseerd en is er baanverhuur voor het winterseizoen. Lex Seijsener en Peter Rosman regelen dit allemaal en daarom zijn zij gekozen tot "Vrijwilligers van het jaar" waarvoor hulde.

Foto PR