Datum: 07-07-2020 - 14:02
28
jan
'14

Girls Only bij X-out!

Bij jongerencentrum X-out worden er verschillende activiteiten voor meiden georganiseerd! Heb jij zin om met een gezellige groep meiden te zingen, dansen of lekker creatief bezig te zijn? Lees dan verder. Mixdans: Iedere maandagavond is er in FitYourBody mixdans. Tijdens Mixdans...

leer je op de vetste beats danspasjes uit verschillende dansstijlen onder begeleiding van dansdocent Eva. Samen met een groep oefen je een dans die je tijdens verschillende optredens aan een publiek laat zien.
Dag: Maandag
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: FitYourBody

Meidenmiddag
Op dinsdagmiddag zit de X-out vol met meiden! Iedere dinsdag doen we iets anders; taarten bakken, make-uppen, of een eigen videoclip opnemen. Zit jij in groep 7 of 8 en wil je ook graag een keertje meedoen, kom dan gezellig langs! (het volledige programma vind je op Facebook).
Dag: Dinsdag
Tijd: 15.30 – 17.00 uur
Locatie: X-out
Leeftijd: 10 t/m 12 jaar (groep 7 & 8)

Zangles
Vind jij het leuk om te zingen?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met een groep andere meiden is er iedere dinsdagavond zangles in X-out, onder begeleiding van zangdocent Joanne. Je leert verschillende zangtechnieken en werkt (net als bij dans) toe naar een optreden.
Dag: Dinsdag
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: X-out
Leeftijd: 13 jaar en ouder (vanaf 1e klas middelbare school)

Wil je meer informatie over deze activiteiten, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gewoon een keertje langs tijdens de activiteiten. Jongerencentrum X-out | Viaductweg 50 | 2211 GT Noordwijkerhout | 0252-344487.