Datum: 08-08-2020 - 07:49
27
jan
'14

Ernstige verkeershinder in de regio tijdens NSS.

Op 24 en 25 maart vindt er in Den Haag een top plaats om afspraken te maken over het voorkomen van nucleair terrorisme, de Nuclear Security Summit (NSS) genaamd.
Om deze topconferentie waardig en veilig te laten verlopen, worden er vele veiligheids- en verkeersmaatregelen...

genomen. Deze hebben grote gevolgen voor de gehele Randstad en dus ook voor de Bollenstreek. Naar verwachting is er sprake van zeer ernstige verkeershinder op beide dagen. Diverse snel- en N-wegen zullen (tijdelijk) worden afgesloten.

Informatiebijeenkomst
De gemeenten Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen organiseren op 10 februari van 20.00 – 22.00 uur een informatiebijeenkomst over de NSS en de gevolgen daarvan voor het woon/werkverkeer in de Randstad tijdens de top. Deze informatiebijeenkomst is alleen bedoeld voor bedrijven, instellingen, ondernemersverenigingen, uitzendbureaus en agrarische verenigingen en vindt plaats in NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Lokale informatie
Na een plenair gedeelte is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan medewerkers van uw gemeente. Hiervoor kunt u inlopen in zaal Oxford.

Aanmelden
Gezien het aantal genodigden, verzoeken wij u één vertegenwoordiger per bedrijf/instelling af te vaardigen naar deze informatiebijeenkomst. U kunt zich per e-mail aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag vóór 6 februari.

Inwonersinformatie
De inwoners van onze gemeente informeren wij de komende maanden via de gemeentepagina en de gemeentelijke website, zodra er een compleet beeld is van de verkeers- en veiligheidsmaatregelen. Door gemeenten, Rijkswaterstaat en de provincies wordt er op dit moment nog gewerkt aan omleidingsroutes voor 24 en 25 maart.

Meer informatie
Meer informatie over de top vindt u op www.nss2014.com.