Datum: 06-06-2020 - 06:11
26
jan
'14

Huldiging van KNA kampioenen NK 2014.

Op vrijdag 24 januari werd in het bijzijn van zo goed als alle leden, ouders en de laatste twee nieuwe aanwinsten is het nieuwe jaar van twirl vereniging KNA ingezet met een feestje in de verbouwde business room van VV Noordwijk. Voorzitter Frank de Haas nam het woord verwelkomde...

een ieder, naast de plek waar dit jaar nog –“speciaal voor ons”- een prachtige hoge sporthal verrijst. Hij dankte iedereen voor zijn/haar inzet en kon terug zien op een opnieuw bijzonder jaar van KNA.

De activiteiten commissie zette de traditie voort om alle kampioenen en de podiumplaatsen te huldigen. Wat zijn er een kampioenen en podiumplaatsen tijdens het runner-up NK in Almere en het NK twirl 2014 in Amsterdam behaald door de KNA brigade. Van jong naar “oud”, van beginner naar de kampioensklasse allen werden naar voren geroepen en ontvingen een roze spaarvarken. Een speciale vermelding was er voor het small team twirling die in de gecombineerde klasse van intermediate en de kampioensklasse op een vijfde plaats waren geëindigd. Dus eigenlijk is hier een podiumplaats verloren gegaan voor KNA…

Helaas is twirlen geen gesponsorde sport en moeten de deelnemers zelf alle kosten betalen. Degene die naar het vijf daagse evenement het baton twirling EK, georganiseerd door de NBTA in Oostende afgevaardigd zijn, kunnen het varken mooi gaan gebruiken om geld te sparen voor de reis en het verblijf in België.

Last but not least werden natuurlijk de (o.a. Noordwijkerhoutse) trainsters, Sabina, Joyce, Nicole en Anouschka in het zonnetje gezet, zij werden bedankt voor de inzet!