Datum: 05-07-2022 - 01:52
20
apr
'14

17 mei voorjaarsconcert Altesa in de Duinpan De Zilk.

Het was een bewogen jaar, afgelopen jaar, met verhuizingen, concoursen, promotie en zelfs het Nederlands Kampioenschap. Reden te meer om met volle overgave het voorjaarsconcert te spelen. Gewoon weer terug in de Duinpan natuurlijk, Sportlaan 34, De Zilk, 17 mei om 20.30 uur...

Afgelopen jaar was een hectisch jaar voor Drumfanfare Altesa. Eerst de verhuizing vanaf de Duinpan naar de gymzaal in de tijdelijke school op de Zoutopslag. Geen optimale locatie. Ondanks dat iedereen van alles heeft gedaan om de akoestiek en de gezelligheid van de gymzaal en school te verbeteren. Daarna de verhuizing naar het Parochiehuis. Een hele verbetering, maar het haalde het toch niet bij de eigen vertrouwde Duinpan.

Tussen de verhuizingen en aanpassingen door is er erg hard gewerkt aan twee concoursen, met als resultaat de promotie naar de 2e divisie. En daarna het behalen van het Nederlands kampioenschap. Wat een fantastische resultaten allemaal. We kijken er met trots op terug.

En dan tenslotte de terugkeer in de oude vertrouwde omgeving van De Duinpan.  Een mooiere repetitieruimte kan men zich niet wensen. Vele Zilkers zullen inmiddels de vernieuwde Duinpan al wel hebben bezocht, maar op 17 mei a.s. kan men  ook horen hoe de nieuwe Duinpan klinkt. De akoestiek is beduidend verbeterd.

Iedereen die Drumfanfare Altesa een warm hart toedraagt is van harte welkom om het jaarlijkse voorjaarsconcert te komen beluisteren. Het concert wordt weer uitgevoerd onder de bezielende leiding van Dirk Jan de Boer, die op zijn onnavolgbare wijze de concertstukken aan elkaar  zal praten.

Kom dus 17 mei a.s. naar De Duinpan, de zaal is open om 20.00 uur, aanvang van het concert om 20.30 uur. Na afloop is er natuurlijk weer gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten over het afgelopen bewogen jaar en kan er een gokje gewaagd worden met het 21-spel.

Foto's PR: promotie 2e divisie.